Over ons

Intergate Immigratie werd opgericht in 2005. Sindsdien is Intergate uitgegroeid tot een van Zuid-Afrika’s toonaangevende dienstverleners op het gebied van immigratie.

Wereldwijd maken particulieren, gezinnen en bedrijven gebruik van onze diensten. Onze schat aan ervaring, gekoppeld aan voortdurende training en opleiding, stelt ons team in staat om klanten te voorzien van degelijk migratieadvies en bijstand.

Waarom is Intergate de juiste keuze?

  • Omdat we al sinds 2005 actief zijn, hebben we een betrouwbare staat van dienst en een goede reputatie in de immigratie-industrie.
  • Het Intergate-team bestaat uit meer dan twintig professionals, waardoor we een van de grootste onafhankelijke immigratiebedrijven in Zuid-Afrika zijn.
  • U kunt hulp krijgen in niet minder dan zeven verschillende talen – Engels, Duits, Nederlands, Frans, Spaans, Japans en Afrikaans.
  • U werkt samen met een toegewijde dossierbeheerder om uw visumaanvraag samen te stellen en in te dienen.
  • Intergate beschikt over een op maat gemaakt klantbeheersysteem (CMS). Met dit CMS zijn uw gegevens veilig en kunnen wij uw dossier effectief en efficiënt beheren.
  • Intergate heeft een 24-uurs reactiebeleid – we doen ons best om binnen maximaal 24 uur te reageren op alle e-mails en telefoontjes van klanten.
  • Intergate heeft relaties met verschillende betrouwbare dienstverleners die u kunnen helpen met financiële zaken, vreemde valuta en de aankoop van onroerend goed.

Onze visumdiensten

Intergate Immigration helpt met alle Zuid-Afrikaanse visa en zowel tijdelijke als permanente verblijfsaanvragen. Neem contact met ons op voor een gratis beoordeling om te zien of u in aanmerking komt voor immigratie naar Zuid-Afrika.

Daarnaast helpen we ook met werk- en zakenvisa voor Namibië en Botswana. We hebben betrouwbare en gerenommeerde immigratiepartners in deze Afrikaanse landen.

Onze vertrouwde partners

Merchant West Incompass

Merchant West Incompass is een geregistreerde financiële dienstverlener die gespecialiseerd is in:

  • Het overboeken van geld naar of vanuit Zuid-AfrikaZuid-Afrika – de allerbeste tarieven, geen servicekosten en deskundige kennis van de wetgeving op het gebied van wisselkoerscontrole voor zowel buitenlanders als Zuid-Afrikanen.
  • Bankieren in privéstijl – hoge rente, onmiddellijke toegang en rekeningen kunnen vanuit het buitenland geopend worden.

De focus ligt volledig op superieure klantenservice, waarbij alle adviezen en aanbevelingen gebaseerd zijn op de behoeften van het individu.

SAHomeBuyers

SAHomeBuyers is een kopersadviesbureau dat optreedt namens huizenkopers en vastgoedinvesteerders. Hun adviseurs hebben een licentie en hun service is onafhankelijk.

SAHomeBuyers vindt geschikte locaties en eigendommen voor kopers, evalueert eigendommen en structureert de aanbiedingsdocumenten. Het team onderhandelt ook over de best mogelijke deal voor de koper.

Intergate Emigration

Intergate Emigration, gevestigd in Duitsland en Zuid-Afrika, helpt mensen wereldwijd met emigratie naar Australië, Nieuw-Zeeland en Canada. Het team, bestaande uit gediplomeerde adviseurs en administrateurs, is er trots op een professionele service en deskundig advies te bieden.

Intergate Emigration biedt migrantenconsultaties, beoordelingen van immigratiecriteria en hulp bij het samenstellen en indienen van visumaanvragen.

Neem contact met ons op

U kunt met een van onze immigratieconsultants spreken door te bellen naar +27 (0) 21 424 2460 of door een e-mail te sturen naar info@intergate-immigration.com. U kunt ook een terugbelverzoek indienen en dan neemt een consultant binnen 24 uur contact met u op.