Bedrijfsprofiel

Intergate Immigration is sinds 2005 actief in de Immigratie branche en helpt sindsdien haar klanten met alle vragen op het gebied van immigratie. Inmiddels kan het Intergate-team terugkijken op een lange reeks van successen. Hoewel het aanvragen van een in Zuid-Afrika een bureaucratisch proces kan zijn, weet Intergate de juiste wegen te bewandelen. Ons internationale team voorziet u van vakkundig advies. Wij kunnen u in zes verschillende talen van dienst zijn, waaronder in het Nederlands. Onze Nederlandse Client Manager, nog niet zo lang geleden zelf ook naar Zuid-Afrika geëmigreerd, staat u te allen tijde graag te woord. Hij neemt met u door welk type Visa het best bij uw persoonlijke situatie en ambities past. Of u nu alleen hierheen komt, samen met een partner en/of samen met uw kinderen, wij vinden een oplossing op maat.

Even voorstellen….Onze Nederlandse Client Manager

Vincent van der Waal – Vincent maakt deel uit van het Intergate-team sinds oktober 2012 en in zijn rol als Client Manager is hij verantwoordelijk voor alle Nederlands sprekende klanten.

Vincent is geboren en getogen in Nederland En hij heeft eigenlijk door het gehele land gewoond, in het zuiden in Bergen op Zoom tot meer naar het oosten in Harderwijk en in het westen in Lisse. Hij studeerde Bank en Verzekeringswezen in Leiden en Financial Service Management in Diemen. Na het afstuderen is hij begonnen bij ABN AMRO en heeft daar uiteindelijk als Preferred Banker afscheid genomen om aan een nieuwe uitdaging te beginnen. Toen zijn vriendin een baan aangeboden kreeg in Zuid-Afrika, heeft hij geen moment geaarzeld en is hij met haar meegegaan. Ondertussen is er wel eea verandert sinds die spannende stap in 2012. Ze zijn ondertussen hier getrouwd en hebben een prachtige dochter gekregen in 2014! Je kunt wel zeggen dat hun leven hier zijn weg heeft gevonden en ze zijn voorlopig nog niet van plan hier weg te gaan.

De verschillende takken van Intergate

Gekoppeld aan Intergate zijn de bedrijven Incompass en SA Homebuyers. Deze bedrijven zijn nauw verbonden met Intergate en staan onze klanten bij met hun advies. Welke verzekeringsmaatschappijen zijn betrouwbaar? Waar kan ik het beste een bankrekening openen? Hoe vind ik geschikte woonruimte en wat zijn de mogelijkheden met betrekking tot werk? Deze en andere vragen spelen vaak bij onze klanten, tijdens of vlak na het aanvragen van de juiste permit. Uw persoonlijke Intergate Client Manager verwijst u bij deze vragen door naar de juiste collega. Via één duidelijk contactpunt heeft u zo toegang tot experts op meerdere gebieden en vindt u makkelijk en snel het antwoord op al uw vragen. Hieronder vindt u een korte introductie van de verschillende bedrijven die samen met Intergate uw immigratieproces zo soepel mogelijk laten verlopen.

Incompass

Het Incompass-team biedt een uitgebreid scala van diensten aan op financieel gebied. Experts op gebieden als verzekeringen, bankzaken en belastingen vormen het hart van de organisatie. Zij voorzien u van professioneel advies in hun eigen vakgebied en op deze wijze beantwoorden zij de vele vragen die vaak een rol spelen in het immigratieproces.

Incompass & Bankzaken

Zet u eenmaal de stap om daadwerkelijk naar Zuid-Afrika te vertrekken, dan zult u (een deel van) uw financiële zaken hier moeten gaan regelen. De experts van Incompass helpen u hierbij. Met hun hulp kunt u uw geld het land in krijgen, zonder dat u kapitalen kwijt bent aan administratiekosten bij banken. Het Incompass-team helpt u daarnaast met het openen van een bankrekening en zij geven desgewenst investeringsadvies.

Incompass & verzekeringen

U zegt uw verzekeringen in uw eigen land op en vraagt zich af hoe verzekeringen in Zuid-Afrika geregeld zijn. Is het makkelijk voor u om zich in Zuid-Afrika te verzekeren? Bent u verplicht zich te verzekeren? Wat zijn de kosten? En kunt u wellicht uw eigen risico meenemen? Met dit soort vragen kunt u bij de verzekeringsexperts van Incompass terecht.

Meer weten over de dienstverlening van Incompass? Klik hier

SA Homebuyers

De tweede zuster onderneming van Intergate immigration, is SA Homebuyers. Heeft u eenmaal besloten zich in Zuid-Afrika te gaan vestigen, dan is de volgende stap vaak het zoeken naar een nieuw woning. Waar wilt u zich precies gaan vestigen? Wat zijn de goede buurten en welke buurten kunt u beter vermijden? Waar zijn goede scholen voor uw kinderen? En wat komt er allemaal bij kijken als u een huis wilt kopen in Zuid-Afrika? Geloof me als ik zeg dat er geen consumenten bescherming is zoals in Nederland en u moet hiervoor echt een professional in de hand nemen. Het team van SA homebuyers helpt u op weg.

Waar het team van SA Homebuyers u in de eerste plaats mee van dienst kan zijn, is het geven van informatie omtrent verschillende wijken en buurten. Denkt u erover om ergens een huis te kopen of huren of bent u wellicht op zoek naar een pand voor uw toekomstige bedrijf, dan is het vanzelfsprekend van belang dat u in een wijk terecht komt waarin u zich prettig voelt. Het team van SA Homebuyers geeft u informatie waarop u uw keuze kunt baseren en onze onroerend goed specialist kan, indien gewenst, samen met u op verschillende plaatsten een kijkje gaan nemen.

Heeft u eenmaal een goed beeld van het gebied waarin u zich wilt gaan vestigen, dan helpt het SA Homebuyers-team u met het vinden van een huis dat bij u past. Het kopen van een huis in Zuid-Afrika is heel anders dan het kopen van een huis in Europa. Hoewel in Europa zowel de verkoper als de koper wettelijk goed beschermd zijn, is dit in Zuid-Afrika (helaas) vaak niet het geval. SA Homebuyers zorgt er echter voor dat u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Er wordt geëvalueerd of de vraagprijs marktconform is, of het contract dat u tekent in orde is, en of het object structureel ook in orde is.

Tijdens de begeleiding bij de aankoop van vastgoed, kan het SA Homebuyers-team u ook behulpzaam zijn bij het vinden van een geschikte school voor uw kinderen. Vraagt u zich af wat goede scholen zijn? Wilt u weten wat het verschil is tussen privé- en openbare scholen en wat de kosten van een privéschool zijn? SA Hombuyers staat u graag met raad en daad bij.

Meer weten over de dienstverlening van SA Homebuyers? Klik hier