Bedrijfsprofiel

Intergate Immigration is sinds 2005 actief en helpt sindsdien haar klanten met alle vragen op het gebied van immigratie. Inmiddels kan het Intergate-team terugkijken op een lange reeks van successen. Hoewel het aanvragen van een permit in Zuid-Afrika een bureaucratisch proces kan zijn, weet Intergate de juiste wegen te bewandelen. Het eindeloze geduld van onze gecertificeerde “Immigration Practitioners” opent vele deuren binnen Home Affairs (het ministerie van Binnenlandse Zaken waar de permits worden aanvraagd). Ons internationale team voorziet u van vakkundig advies. Wij kunnen u in zes verschillende talen van dienst zijn, waaronder in het Nederlands. Onze Nederlandse Client Manager, nog niet zo lang geleden zelf ook naar Zuid-Afrika geëmigreerd, staat u te allen tijde graag te woord. Zij spreekt met u door welk type permit het best bij uw persoonlijke situatie past. Of u nu alleen hierheen komt, samen met een partner en/of samen met uw kinderen, wij vinden een oplossing op maat.

Even voorstellen….Onze Nederlandse Client Manager

Marcia Heidsieck – Marcia maakt deel uit van het Intergate-team sinds Januari 2009 en in haar rol als Client Manager is zij verantwoordelijk voor alle Nederlands- en Spaanssprekende klanten.

Marcia is geboren en getogen in Nederland (in de mooie stad Breda). Ze studeerde Internationale Bedrijfscommunicatie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, waar ze (onder andere) vloeiend Spaans leerde spreken. Na haar afstuderen heeft Marcia voor de ABN AMRO en voor Randstad gewerkt. Toen haar vriend de mogelijkheid kreeg om voor zijn stage naar Zuid-Afrika te gaan, heeft zij geen moment geaarzeld en is ze met hem meegegaan. Inmiddels hebben zowel Marcia als haar vriend een vaste baan in Kaapstad en ze zijn voorlopig nog niet van plan dit schitterende land te verlaten!

De verschillende takken van Intergate

Gekoppeld aan Intergate zijn de bedrijven Incompass en SA Homebuyers. Deze bedrijven zijn nauw verbonden met Intergate en staan onze klanten bij met hun advies. Welke verzekeringsmaatschappijen zijn betrouwbaar? Waar kan ik het beste een bankrekening openen? Hoe vind ik geschikte woonruimte en wat zijn de mogelijkheden met betrekking tot werk? Deze en andere vragen spelen vaak bij onze klanten, tijdens of vlak na het aanvragen van de juiste permit. Uw persoonlijke Intergate Client Manager verwijst u bij deze vragen door naar de juiste collega. Via één duidelijk contactpunt heeft u zo toegang tot experts op meerdere gebieden en vindt u makkelijk en snel het antwoord op al uw vragen. Hieronder vindt u een korte introductie van de verschillende bedrijven die samen met Intergate uw immigratieproces zo soepel mogelijk laten verlopen.

Incompass

Het Incompass-team biedt een uitgebreid scala van diensten aan op financieel gebied. Experts op gebieden als verzekeringen, bankzaken en belastingen vormen het hart van de organisatie. Zij voorzien u van professioneel advies in hun eigen vakgebied en op deze wijze beantwoorden zij de vele vragen die vaak een rol spelen in het immigratieproces.

Incompass & verzekeringen

U zegt uw verzekeringen in uw eigen land op en vraagt zich af hoe verzekeringen in Zuid-Afrika geregeld zijn. Is het makkelijk voor u om zich in Zuid-Afrika te verzekeren? Bent u verplicht zich te verzekeren? Wat zijn de kosten? En kunt u wellicht uw eigen risico meenemen? Met dit soort vragen kunt u bij de verzekeringsexperts van Incompass terecht.

Incompass & Bankzaken

Zet u eenmaal de stap om daadwerkelijk naar Zuid-Afrika te vertrekken, dan zult u (een deel van) uw financiële zaken hier moeten gaan regelen. De experts van Incompass helpen u hierbij. Met hun hulp kunt u uw geld het land in krijgen, zonder dat u kapitalen kwijt bent aan administratiekosten bij banken. Het Incompass-team helpt u daarnaast met het openen van een bankrekening en zij geven desgewenst investeringsadvies.

Incompass & Belastingen

Het belastingsysteem in Zuid-Afrika ziet er vanzelfsprekend heel anders uit dan het Nederlandse en dit roept bij veel mensen vragen op. Het is belangrijk om te weten wat op dit gebied uw rechten en plichten zijn. En, indien een deel van uw zaken in Nederland geregeld blijven, is het belangrijk te weten waar u belastingplichtig bent en hoe u er voor kunt zorgen dat u geen dubbele belasting betaalt.

Meer weten over de dienstverlening van Incompass? Klik hier

SA Homebuyers

Een tweede tak van Intergate, is SA Homebuyers. Heeft u eenmaal besloten zich in Zuid-Afrika te gaan vestigen, dan is de volgende stap vaak het zoeken naar een nieuw thuis. Waar wilt u zich precies gaan vestigen? Wat zijn de goede buurten en welke buurten kunt u beter vermijden? Waar zijn goede scholen voor uw kinderen? En wat komt er allemaal bij kijken als u een huis wilt kopen in Zuid-Afrika? Het team van SA homebuyers helpt u op weg.

Waar het team van SA Homebuyers u in de eerste plaats mee van dienst kan zijn, is het geven van informatie omtrent verschillende wijken en buurten. Denkt u erover om ergens een huis te kopen of huren of bent u wellicht op zoek naar een pand voor uw toekomstige bedrijf, dan is het vanzelfsprekend van belang dat u in een wijk terecht komt waarin u zich prettig voelt. Het team van SA Homebuyers geeft u informatie waarop u uw keuze kunt baseren en één van de consultants kan, indien gewenst, samen met u op verschillende plaatsten een kijkje gaan nemen.

Heeft u eenmaal een goed beeld van het gebied waarin u zich wilt gaan vestigen, dan helpt het SA Homebuyers-team u met het vinden van een huis dat bij u past. Wilt u kopen? Dan is het zeker een goed idee SA Hombuyers in de arm te nemen! Het kopen van een huis in Zuid-Afrika is heel anders dan het kopen van een huis in Europa. Hoewel in Europa zowel de verkoper als de koper wettelijk goed beschermd zijn, is dit in Zuid-Afrika (helaas) vaak niet het geval. SA Homebuyers zorgt er echter voor dat u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Er wordt geëvalueerd of de vraagprijs marktconform is, of het contract dat u tekent in orde is enz. enz.

Naast begeleiding bij de aankoop van vastgoed, kan het SA Homebuyers-team u ook behulpzaam zijn bij het vinden van een geschikte school voor uw kinderen. Vraagt u zich af wat goede scholen zijn? Wilt u weten wat het verschil is tussen privé- en openbare scholen en wat de kosten van een privéschool zijn? SA Hombuyers staat u graag met raad en daad bij.

Meer weten over de dienstverlening van SA Homebuyers? Klik hier